O nama

Aluprodukt Munk d.o.o. Sarajevo.

Aluprodukt Munk d.o.o. Sarajevo je preduzeće specijalizirano za prodaju Aluminijskih konstrukcija, merdevina Pokretnih Skela i drugih proizvoda od aluminijuma, brenda GÜNZBURGER STEIGTECHNIK GmbH.


Dozvolite nam da se predstavimo

Aluprodukt Munk d.o.o. Sarajevo je poduzece specijalizirano za prodaju Aluminijskih konstrukcija, merdevina Pokretnih Skela, i drugih proizvoda od aluminijuma, marke GÜNZBURGER STEIGTECHNIK GmbH

Uz to nudimo Kompletnu paletu raznih Merdevina i Pokretnih Skela, transportnih sanduka, kao i dozivotno rezervne dijelove za sve nase proizvode. Također jedna od stvarih kojom se mozemo pohvaliti jeste da smo postali generalni zastupnici za Bosnu i hercegovinu njemackog proizvodaca GÜNZBURGER STEIGTECHNIK GmbH.aluminiskih merdevina i pokretnih skela. Radi se o svetskim renomiranim brendu visoko kvalitetnih Aluminiskih proizvoda za domacinsta i profesijonalnu opotrebu.

Aluprodukt Munk d.o.o. je kompanija koja je pokazala da kvalitetna poslovna politika sa dugorocnim planovima dovodi do uspjeha, sto pokazuje zastupnistvo renomiranog proizvodaca.

Mozemo zakljuciti da smo u vrlo kratkom vremenu postali uspjesna kompanija, koja ima svejtske priznate cerifikate kao Npr. ISO9001:2008, Dekra, itd…. sto dakazuje da su nasi proizvodi konstantno izlozeni testiranju i kontrolama kvaliteta.

Uz tolike kontrole i testiranja ovaj njemacki brend je u mogucnosti da vam na proizvode svoje daje Garanciju od 15god sto i samo govori o kakvom se kvalitetu radi.


Naša historija